Buurtbudget Schothorst   -   Overtoom 49, 3813 NW Amersfoort

Beste BBC,

Op 1 juli 2017 hebben we weer het jaarlijkse buurtfeest in Schothorst-Zuid gehad, op het speelveld tussen het Elkerlijkpad, Lampreipad en Sprokenpad. Het buurtfeest was een groot succes. Het kwakkelende ochtendweer weerhield vele buurtgenoten er niet van om er samen een mooie dag van te maken. Zoals altijd, waren de springkussens grote trekpleisters, evenals de voetbalwedstrijd. Tegen de tijd dat Vitelli ijsjes kwam slijten, was daar zeker behoefte aan, na het intensieve gespeel van de kinderen (en volwassenen). Een nieuw element was de aanwezigheid van een professionele portretfotograaf. Een van de organisatoren had zijn woonkamer verbouwd tot tijdelijke studio, waar veel kinderen, volwassenen en combinaties daarvan zijn vereeuwigd. We wachten vol smart op de foto’s.

Na deze middagactiviteiten hebben we samen gedineerd, met het zogenaamde “fabuleus buffet”, waarvoor iedereen een gerecht meebracht. De taartenbakwedstrijd leverde mooie taarten en lekkere toetjes! En toen was de pret nog niet voorbij. Nadat alle jonge kinderen op bed waren gebracht, kon de bierproeverij van Louis Loyal beginnen (de brouwer woont aan het veld). Deze activiteit zorgde ervoor dat het nog lang aangenaam onrustig was op het speelveld.

Tot volgend jaar,

Groeten van het buurtcomité Schothorst-Zuid:

Bart van Oort, Harm van Dijken, Marten Elemans, Marleen Averesch, Niels Beerbaum

 

P.S. Hieronder staan nog een paar foto’s als sfeerimpressie. Daarnaast heeft medeorganisator Niels Beerbaum een mooi filmpje gemaakt over het buurtfeest. Dit is te downloaden van deze link: https://surfdrive.surf.nl/files/index.php/s/pzjgmr2qkuK4vuS . Deze link is geldig tot 1 oktober 2017, en je hebt dit wachtwoord nodig: fabuleus